« I Want My Jane Austen! | Main | Five Snail Jokes »

November 25, 2007

Comments

andrea

Don't forget that if you were a child of the 70's you HAD to play CHER with a big towel on your head...singing "I got you babe" in the mirror.
I KNOW you did it too!

shogy


Hi!

There’s equal reason to support or object to the proposed Google Books settlement: Creating a digital catalogue of the worlds’ words might be the Holy Grail of intellectual empowerment.Yet building that library in the clouds would be allowed without the rightsholders’ consent — which the Justice Department and others contend is a...!

WWW:
wired.com/threatlevel/2010/02/authors-guild-to-riaa-or-not-to-riaa/

...didn't find it on www.emphasisallmine.com :)

Sorry, if choose this incorrectly! Move it, please!

TrAkly

Theoretically, you could be right on this, but, practically... who knows?

wheedavek


O alta legatura infiripata tot prin joc este prietenia dintre Danut, Olguta si Monica. Cei trei copii devin un singur suflet, un singur destin, pe mosia Medeleni, primele lor activitati fiind jocurile. Daca Monica, maturizata inainte de vreme, este in stare sa renunte la lupta in micile lor intreceri sportive, Danut si Olguta au din plin spiritul competitiei. Curiozitatea copilareasca si imaginatia lui Danut o transforma pe Monica in Ileana Cosanzeana si, crezandu-se el insusi Fat-Frumos, o saruta pentru prima oara. Mai tarziu, indepartat si insingurat, el va gasi refugiu in sufletul ei bun si iubitor. Povestea celor doi se sfarseste cu o casatorie reusita. Astfel, putem afirma ca si iubirea, sentimentul cel mai cantat in versuri, se poate naste din joc. jocuri pentru copii
Un alt joc, dureros de data aceasta, il joaca Olguta. Ea isi ascunde durerea, sentimentele, gandurile fata de familie si de prieteni, pare mai fericita decat este. Desi pe fata ei se observa anumite semne - simulacrul ei nu este perfect - Olguta isi insuseste fara ca altii sa-si dea seama, o viata care nu este a ei, de om fericit, de om linistit, caci in realitate zbuciumul interior nu-i da pace. Logodna fratelui sau cu Monica distrage atentia celorlalti astfel incat jocul ei se desfasoara fara vreo interventie din exterior. Motivele ei sunt intemeiate - stia ca ceilalti vor suferi afland de boala ei si ca vor incerca s-o impiedice sa faca gestul disperat, as spune eu- si Olguta si-a jucat atat de bine rolul incat vestea sinuciderii ei a cazut ca un traznet peste cunoscuti. jocuri pentru copii
Aceasta subiectivitate cu care este tratata copilaria desluseste un univers specific, in care un obiect are o imagine aparte si fiece conceptie este filtrata prin prisma proprie, devenind specifica poetului. Aparand in mai multe opere literare, jocul a luat diferite forme de-a lungul timpului. Sensul lui s-a schimbat de la un scriitor la altul, de la cel prim de activitate distractiva pana la cel mai profund. Unul din meritele sale cele mai mari este ca bogatia aceasta a sensurilor sale a sporit frumusetea si varietatea literaturii insasi.

payday loans canada

Am fost impresionat de modul în care a exprimat gandurile despre Alive in Wonderland : You know you grew up in the 70's. Nu pot să credem că cineva poate scrie o poveste uimitoare ca ăla despre iubesc Alive in Wonderland : You know you grew up in the 70's.

coupon codes

Pot spune cu adevărat că am citit niciodată atât de multe informaţii utile despre Alive in Wonderland : You know you grew up in the 70's. Doresc să îmi exprim recunoştinţa faţăwebmasterul acestui blog .

The comments to this entry are closed.


Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
  • BlogCrush Group

  • Add Alive in Wonderland to your site by copying the code below and pasting it into your site:  • Photobucket